SZC logo

Kiskunhalasi Szakképzési Centrum

OM kód: 203042/009 | 6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 34.

Intézmény logo

Kiskunhalasi SzC Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Kis szakik hete 2023

Kis szakik hete 2023

1. nap

A mai napon a lányok a szépészet ágazatban tevékenykedtek. A fiúk a CNC és gépiforgácsoló tanműhelyeinkben mesterkedhettek. Délután pedig a kollégium nevelői színes, tartalmas programjaival varázsolták el a kis szakijainkat! Reméljük élménygazdag napot tudhatnak a gyerekek maguk mögött! Köszönöm szépen kedves Kollégák a foglalkozások lebonyolítását!

2. nap

A hét 2. napján a fiúk délelőtt az asztalos tanműhelyben ékszerdobozt készítettek, majd délután a hegesztés alapjait ismerhették meg. Lemezhajtással, megmunkálással foglalkoztak. A lányok délelőttje a kisgyermekgondozás, egészséges táplálkozás és az érzékenyítő tréning alapjaival telt. Délután pedig kreatív kuckóban tevékenykedtek, ahol festés, kézműveskedés, bőrből készült karkötő készítést sajátították el. A kis szakik mai napját is tartalmassá tették kollégáink. Köszönjük szépen a munkájukat!

3. nap

Délelőtt a fiúk építőipari-, a lányok pedig divatszabó foglalkozáson vettek részt. A diákok délután nyelvi kompetenciájukat fejleszthették.

 

4. nap

Délelőtt a fiúk épületgépészeten, a lányok a cukrászműhelyben voltak. Délután történelem és magyar volt a csoport közös programja.

 

5. nap

A záró nap délelőttjén a lányok a kereskedőkabinetben voltak foglalkozáson, a fiúk pedig az autószerelő szakma rejtélyeivel ismerkedhettek meg. Délután pedig sportvetélkedő volt a teljes csoport programja.

 

A galéria eléréséhez kattints a képre!


Partnereink

SZC logo

Kiskunhalasi Szakképzési Centrum


Kiskunhalasi SzC Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 34.

Telefon: +36 76 462 155

E-mail: titkarsag@kszckossuth.hu

OM azonosító: 203042/009


2024Kiskunhalasi SzC Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium